Vacatures Optiek Branche

Wie is Eye People?

Part Of

Eye People – Jobs In Optiek maakt deel uit van e-people en is de vacaturewebsite van Nederland voor al wie werk zoekt of wenst aan te bieden in de optiek!

E-people is ontstaan eind 2021 en focust zich volledig op de optiek branche. In Vlaanderen doet e-people aan actieve rekrutering. Je vindt e-people daar via de website www.e-people.be.

Naast actieve (Vlaanderen) en passieve rekrutering (Nederland & Wallonië) is e-people 50% eigenaar van het brillenmerk Vanilla Eyes welk gelanceerd wordt Oktober 2023. Op www.vanilla-eyes.com vind je (binnenkort) meer info!

Geen opticien van opleiding en toevallig in de sector terechtgekomen, maar de microbe heeft me goed te pakken ?!

Hopelijk leren we elkaar spoedig kennen.

Missie

Het ultieme doel van Eye People voor werkgevers is een gebruiksvriendelijke en betaalbare ontmoetingsplaats aan te bieden waar zij het juiste talent voor hun bedrijf kunnen vinden.

Voor werknemers begrijpen wij maar al te goed hoe belangrijk het is om een job te vinden welke zinvol is en waarin je professioneel kan groeien.

Wij zijn overtuigd dat dit kan in de optiekbranche en nemen jullie dan ook graag mee in dit verhaal.

In a nutshell is onze missie eenvoudig: bedrijven in de optiek verbinden met gepassioneerde mensen welke samen een mooi verhaal willen bouwen in de oogzorgsector.

Of je nu een baan zoekt als opticien, optometrist, orthoptist, contactlensspecialist, verkoopmedewerker of zelfs een kantoorbaan in de backoffice van één van de grote spelers, je zoektocht begint en eindigt hier.